Belépés

FIGYELEM!

Néhány felhasználó jelszava véletlenül törlődött!

Ha nem tud belépni, hívja a

+36 20 961 1616 számot!


Ügyfélkód

Jelszó

Facebook

Használati útmutató

Tisztelt Megrendelőnk!

 

Ön a www.optikanagyker.hu oldalon mindig a listaár alatt vásárolhatja meg az üzletében szükséges kontaktlencse ápolószereket. Hogyan?

 

Mint láthatja, a termékek ára folyamatosan csökken mindaddig, amíg Ön vagy egy másik felhasználó nem ad le rendelést az adott termékre. Ekkor az ár visszaugrik a listaárra, majd rögtön újra csökkenni kezd.

Ha úgy látja, hogy az éppen aktuális ár megfelel Önnek, kattintson az adott termék melletti kosárra, adja meg a vásárolni kívánt darabszámot, majd lépjen vissza új terméket rendelni, vagy - ha úgy gondolja, hogy végzett a vásárlással - lépjen tovább a megrendelés oldalra.

 

A megrendelés oldalon láthatja a megrendelni kívánt árukat, azok árát, az esetlegesen felmerült szállítási költséget (nettó 10.000,- Ft érték alatt 1.000,- Ft+áfa), a végső fizetendő összeget és az Ön számlázási és szállítási adatait. Amennyiben valamelyik adat helytelen, kérjük javítsa ki és egyben vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal (+36-1-260-2389), hogy mi is korrigálhassuk a hibát!

 

A lap alján a kívánt szállítási napot úgy adja meg, hogy azon a napon a szállítási címen az árut át tudják venni!

 

Ahhoz, hogy a www.optikanagyker.hu oldalon elérhető alacsony árakat tartani tudjuk, szükséges, hogy az áruk ellenértéke mielőbb beérkezzen hozzánk, ezért megrendelését utánvéttel postázzuk.

 

Köszönjük, hogy minket választ:

 

a www.optikanagyker.hu csapata